Pastís de xocolata

☝Recepta pastís de xocolata:

– Comprar “masa para bizcocho de chocolate La Cocinera”.

– Obrir l’envàs i buidar la barreja en un motlle amb mantega i farina.

– Deixar-ho al forn a 180º uns 20 minutets.

– Treure del motlle, deixar refredar i… rico, rico!  (Atenció, la margarita és opcional) ☼☼

Anuncis

3 Mai, 2011. Etiquetes: , , . a mà, collita pròpia, fotografia.

Feu un comentari

Be the first to comment!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Trackback URI

%d bloggers like this: